Toidumessil saab panustada mahetoorainest kummikommide tootearendusse

4.-5. mail Tallinna Lauluväljakul toimuva Toidumessi külastajad saavad maitsta uusi mahetoorainest valmistatud kummikomme ja anda panuse tootearendusse.

Pilt: Toidumess

Toidumessil saab panustada mahetoorainest kummikommide tootearendusse

4.-5. mail Tallinna Lauluväljakul toimuva Toidumessi külastajad saavad maitsta uusi mahetoorainest valmistatud kummikomme ja anda panuse tootearendusse.

Messi stendil nr ET8 pakutakse degusteerimiseks kummikomme, mis on valmistatud kasemahlasiirupist, aloe vera mahlast ning eliksiirist, mis sisaldab rahvameditsiinist tuntud taimi nagu must pässik, männikasvud ja raudrohi.

"Tahame teada, mida tarbijad arvavad nende kummikommide tekstuurist, kujust ja omadustest. Degusteerimine aitab meil lõpule viia projekt tootearendusetapi. Esimesed tervislikumad kummikommid plaanime toota septembris," ütles projekti Eesti poolse partneri Chaga OÜ esindaja Eva Maran.

Mahetoorainest kummikommide väljatöötamise nimel tegutseb rahvusvaheline projektimeeskond, teadusuuringuid viib läbi Bio CC OÜ.

Uued kummikommid valmivad projekti „Organic Jelly Candy With Freeze Dried Berries” (Organic Candy) nr 32 raames, seda toetatakse Eesti-Läti piiriülesest koostööprogrammist. Projekti eesmärk on arendada välja innovaatiline mahe kummikomm külmkuivatatud marjadest. Projekti juhtpartner on Läti ettevõte BIORGANIK5 ja projekti partner Eestis on Chaga OÜ. Projekt algas 1. mai 2017 ning lõpeb 31. oktoobril 2018.

Rohkem infot projektis osalevate ettevõtete kohta: www.chagahealth.eu ja www.biorganik.lv

Laadimine...Laadimine...