Suvised vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga viivad keele alla!

Suvi on ideaalne aeg veidi lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja mis maitsevad nii suurtele kui väikestele. Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur žanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel. 

Pilt: Kristjan Neemela

Suvised vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga viivad keele alla!

Suvi on ideaalne aeg veidi lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja mis maitsevad nii suurtele kui väikestele. Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur žanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel. 

Suvi on ideaalne aeg veidi lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja mis maitsevad nii suurtele kui väikestele. Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur žanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel. Nostalgiahõnguga lustakad vahvlituutud toovad päikese välja ka kõige vihmasemal päeval ja mis kõige parem – kõik see hea valmib ülikiiresti ja lihtsa vaevaga ning sellega saavad hakkama ka pere kõige pisemad vahvlisõbrad.

 

Koostisosad

Naturaalne toorjuust 200 gr

Valio Gefilus kurgi-pirni keefir 100 gr

Vahtrasiirup 60 gr

Vahukoor 50 gr

Želatiin (pulber) 5 gr

Krõbedad vahvlid 6 tk

 

Valmistamine

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe naturaalne toorjuust, Valio Gefilus kurgi-pirni keefir ja vahtrasiirup. Kaalu väikesesse kaussi 50 gr vahukoort ja 5 gr pulberželatiini ning jäta paisuma 5 minutiks. Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin. Kui želatiin on täielikult sulanud, siis lase veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja täida vahvlikoonused kreemiga.

Laadimine...Laadimine...