Eesti toidu Südamega Tegijate konkursil osaleb neli kandidaati Tallinna ettevõtetest

Toiduliit korraldab sel aastal esmakordselt konkursi, mille käigus selgitatakse toiduainetööstuse töötajate hulgast välja Südamega Tegijad. 

Pilt: Scanpix

Eesti toidu Südamega Tegijate konkursil osaleb neli kandidaati Tallinna ettevõtetest

Toiduliit korraldab sel aastal esmakordselt konkursi, mille käigus selgitatakse toiduainetööstuse töötajate hulgast välja Südamega Tegijad. 

Ettevõtted esitasid konkursile 11 kandidaati,  kelle puhul hinnati nende pikaaegset tööstaaži, panus ettevõtte käekäiku ja meeskonnavaimu hoidmist.  Neli Südamega Tegija kandidaati töötavad pealinna ettevõtetes.

Tallinna ettevõtete töötajatest osalevad konkursil AS Kalevi teadur Otto Kubo, Leibur AS tootearendusjuht Tiina Rühka, Valio Eesti AS ekspordijuht Heiki Pensa ning AS Balbiino tootmisjuht Margarita Kondrakova.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on iga suure tootmise taga tegelikult meie oma inimesed, kelle käe all valmib toit samasuguse pühendumusega kui koduköögis. "Meie eesmärk on tunnustada ja tänada neid inimesi, tänu kellele on Eesti toidutööstus nii kõrgele tasemele jõudnud," ütles Potisepp.  "Juba 88% eestimaalastest eelistab eestimaist toitu ja seda tänu kõigile nendele südamega tegijatele meie toidusektoris," lisas Potisepp.

Esmakordselt korraldatavast Südamega Tegija konkursist on Toiduliidul plaanis algatada iga-aastane traditsioon. "Kui palusime toidutööstusel esitada omalt poolt üks väärikas kandidaat, saime korduvalt  vastuseks, et ühe inimese esitamine on võimatu, kuna neid inimesi on lihtsalt sedavõrd palju," ütles Potisepp.

Toiduliit valib kolm Südamega Tegijat koostöös Eesti toidutööstusettevõtete ja avaliku hääletamise tulemusena sotsiaalmeedia vahendusel. Tänaseks on hääletamine juba lõppenud, kuid kõigi Südamega Tegijatega saab tutvuda Toiduliidu Facebooki lehel. Kolm Südamega Tegijat kuulutatakse välja 16. oktoobril Maailma Toidu Päeval.

Laadimine...Laadimine...