"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Gustav Sule mälestusvõistlus toob Tartusse mitmeid odavisketippe (0)
03. juuni 2017
Scanpix

Tartus toimub pühapäeval juba 53. korda Gustav Sule mälestuseks peetav kergejõustikuõhtu, mis toob Tamme staadionile mitmed Eesti paremad kergejõustiklased ja alavõite jahtivaid välisvõistlejaid.

Õhtu peaala, meeste odavise, annab lootust kahe Eesti odamehe Magnus Kirti ja Tanel Laanmäe duellile, teatas võistluste korraldaja BNS-ile. Mõlemad mehed tegid ka eelmisel aastal just Sule võistlustel korralikud odakaared ning on ka sel korral üritamas pikki viskeid, vahendas BNS.

Heast vormist kõneleb asjaolu, et korraldajailt kaubeldi välja boonused Eesti rekordi purustamine eest. Kehtiv Eesti rekord on maailmameister Andrus Värniku nimel ning selle ületamiseks tuleks oda lennutada kaugemale kui 87,83 meetrit. Kas see juhtub juba homme Tartus, näitab võistluste kulg. Esikolmikukohti on jahtimas ka Valgevene 80-meetri viskaja Pavel Mialeshka ning Usbeki esindaja Bobur Šokirjonov.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.