"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel korvpalli- ja mänguväljakud saavad uue ilme (0)
05. juuli 2018
Scanpix

Lasnamäel alustati korvpalli- ja laste mänguväljakute korrastustöödega.

Kuus korvpalliplatsi on juba läbinud uuenduskuuri ning praegu lõpetatakse laste mänguväljakute korrastustöid. Praeguseks on remonditud Tuulemäe 4a, Peterburi tee 14c, Raadiku 25, Ümera 32a, Vormsi 5 ning Katleri staadioni Martsa tänava korvpalliplats, vahendas BNS.

“Lasnamäel on sel suvel kavandatud nii ulatuslikud teede remonttööd kui ka spordi- ja laste mänguväljakute uuendus. Kuus korvpalliväljakut on juba valmis ning varsti on saanud ka mänguväljakud uue ilme,” ütles linnaosa vanem Maria Jufereva.

Juunis alustati kuue mänguväljaku rekonstrueerimistööd, mille käigus asendatakse mõned vanad ja paigaldatakse ka täiesti uusi elemente. Lisaks viiakse läbi  väljakute parandustöid. Tööd toimuvad Loitsu 6, Sikupilli 14a, Punane 43a, Läänemere 3, Raadiku 19 ja Asunduse pargi laste mänguväljakutel.  Rekonstrueerimistööde lõpptähtaeg on 15. juuli.

Sel nädalal remonditi ka Tondiloo pargi joogikohad. „Lasnamäelased on juhtinud meie tähelepanu, et Tondiloo pargi joogikraanide juures puudus vajalik äravool, mistõttu oli sinna juurdepääs takistatud. Tänaseks on rajatud uued äravooluavad ja joogikohta saab mugavalt kasutada,“ lisas Jufereva.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.