"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Televisioon konkureerib Meistrite liiga teleõigustele (1)
13. veebruar 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Vabalevikanal Tallinna Televisioon esitas pakkumise UEFA Meistrite liiga jalgpalliülekannete teleõiguste omandamise konkursile.

“Tallinna Televisioon on alati olnud spordisõbralik kanal ning soovime lisaks kohalikele spordiülekannetele võtta enam fookusesse ka selle, mis toimub välismaal. Ja jalgpall köidab endaga teatavasti sadu miljoneid inimesi üle kogu maailma,” ütles TTV peaprodutsent Maxim Tuul, “Meistrite liiga teleõiguste saamine ei pea olema alati vaid suurte meediaorganisatsioonide pärusmaa, vaid konkurentsi saavad pakkuda ka väiksemad tegijad. Konkursil osalemisele eelnenud läbirääkimistel olid UEFA esindajad väga positiivselt meelestatud, et ka TTV avaldas soovi konkursil osaleda.”

“TTV-s on oma koha leidnud kodumaine jalgpall ja korvpall, 25. veebruaril toome vaatajateni otseülekande Eesti meistrivõistlustelt poksis. Üle nädala on eetris spordisündmusi analüüsiv saade “Spordisõbrad”, oleme hankinud õigused näitamaks eesti mehe Siim-Sander Vene kossuoskuseid Itaalia liigas. Mul on siiralt hea meel, et Tallinna Televisiooni programm pakub spordihuvilistele järjest rohkem põnevat vaatamist,” lisas Maxim Tuul.

Hetkel käimasolev UEFA ülekandeõiguste müük hõlmab Meistrite liiga hooaegasid 2018/2019 kuni 2020/2021.

 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

W.
14. veebr. 2018 16:19
Aga miks ainult ja ainult jalgpall? Jalgpalli võib vaadata peaaegu igast kanalist, ja seda oksenduseni. Eurosport on juba peaaegu 100% jalgpall. Miks te kergejõustikku või võrkpalli ei näita? Haruldlane ühekülgsus!